زهرا امیرابراهیمی
دوشنبه، ۲۸ تیر ۱۳۸۹

 

 

نویسنده وبلاگ «آق بهمن» نوشته است:

حامد صابر، از هم‌کلاسی‌های دبیرستان من که در یک دانشگاه هم درس می‌خواندیم روز 31 خرداد بازداشت شده. طبق معمول خیلی از بازداشت‌ها، خانواده‌اش تصمیم گرفتند مدتی خبر بازداشتش را پخش نکنند تا شاید حامد زودتر آزاد شود. دوستان حامد هم به احترام خانواده‌اش خبر بازداشت را پخش نکردند. اما الان نزدیک یک ماه از بازداشتش گذشته و هنوز خبری از آزادیش نیست. در این مدت چند تماس تلفنی کوتاه با همسرش داشته که به گفته او با محدودیت‌های شدیدی هم همراه بوده.

حامد صابر عکاسی که تصاویر بسیاری از راهپیمایی‌های اعتراض‌آمیز بعد از انتخابات را با دوربین خود ثبت کرده و یکی از عکس‌هایش هم روی جلد مجله اشپیگل چاپ شد یک بار دیگر در 26 خرداد سال گذشته بازداشت شده بود.

دوستان او وبلاگی با عنوان «حامد صابر را آزاد کنید» راه انداختند، نامه‌ای منتشر کردند و تا امروز بیش از 70 نفر که سایت کلمه آنها را از دانش‌آموزان استعدادهای درخشان و دانشجویان و اساتید دانشگاه‌های معتبر دنیا معرفی می‌کند آن را امضا کرده‌اند.

در این نامه نوشته شده:

حامد صابر دوست و هم‌شاگردی سابق‌مان از 31 خرداد ماه در بازداشت به سر می‌برد و برخلاف وعده دادستان محترم تهران به خانواده ایشان برای آزادی، همچنان وضعیت نامعلومی دارد. ایشان در خانواده‌ای فرهیخته و مکتبی پرورش یافته و خود او نیز عمیقا معتقد و مقید به مبانی و شعائر اسلام است. دوستان او حضور مستمر او را در مسابقات قرآن و هیئت‌های مذهبی دبیرستان به یاد دارند. حامد دانش‌آموخته مدارس استعدادهای درخشان و مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف و از استعدادهای خوش‌فکر و سرمایه‌های ملی ایران است.

حامد هیچگونه وابستگی حزبی یا سازمانی نداشته و ندارد. در حالیکه برای وی امکان مهاجرت به خارج از کشور فراهم بود، ترجیح داد در سرزمین خود بماند و به اعتلای استقلال ایران و پیشرفت اقتصادی کشور از طریق فعالیت‌های علمی، تحقیقاتی و کارآفرینانه کمک کند.

ما جمعی از دانش‌آموختگان دبیرستان علامه حلی تهران (استعدادهای درخشان) ضمن احساس خطر از چنین برخوردهایی با نخبگان، خواستار آزادی و برخورداری ایشان از دادرسی عادلانه، در درجه اول به عنوان یک شهروند ایرانی و سپس دوست و همراه قدیمی‌مان هستیم.

همچنان نیز از بزرگان کشور خواستاریم تا با احترام به عقاید یکدیگر شرایطی ایجاد کنند که در آن همه مردم و بخصوص متخصصین آن بتوانند آزادانه در رشد و شکوفایی کشور موثر باشند.

تعدادی از عکس‌های او را در زیر ببینید و برای دیدن عکس‌های بیشتر به صغحه او در فلیکر و پیکاسا بروید.

    تهران - 25 خرداد 88

    تهران - 25 خرداد 88

    تهران - 25 خرداد 88

    تهران -  26 خرداد 88

    تهران - 27 خرداد

    تهران - 27 خرداد 88

    تهران - 27 خرداد 88

    تهران - 28 خرداد 88

    تهران - 28 خرداد 88

    تهران - 28 خرداد 88

    تهران - 28 خرداد 88

    تهران - 28 خرداد 88

 

      تهران - 28 خرداد 88

    تهران - راهپیمایی روز قدس

    تهران - راهپیمایی روز قدس

    قم - خاکسپاری آیت‌الله منتظری

 
 
این مطلب را به اشتراک بگذارید
هنوز هیچ نظری ثبت نشده است.



«مردمک» آدرس ایمیل کاربران را در اختیار شخص ثالث قرار نمی‌دهد


آگهی