{embed:style}
{embed:StrExtra}
{embed:StrExtra}
به روز شده در ۰۶ اسفند ۱۳۸۶ ساعت ۲۳:۰۳

مردمک گزارش می‌دهد

زنان با پوشش اسلامی در مسابقات جهانی

صندوق رای

تصویب لایحه حمایت از خانواده به بهبود شرایط زندگی زنان کمک خواهد کرد.

اخبار کوتاه

برج میلاد فروخته نمی‌شود

شهردار تهران: برج میلاد از اموال عمومی شهر تهران ساخته شده و هیچ یک از بخش‌های آن به فروش نخواهد رسید. واحدهای اداری و تجاری آن تنها با قرارداد به متقاضیان اجاره داده می‌شود. لینک|دیروز

امروز آخرین مهلت استعفای مسئولان

امروز آخرین مهلت استعفای داوطلبان نمایندگی مجلس شورای اسلامی بود. مقامات و مسئولانی که مشمول ماده 29 قانون انتخابات مجلس می‌شوند باید شش ماه پیش از زمان ثبت‌نام استعفا دهند لینک|دیروز

احمدی‌نژاد: مظاهری 6 بار استعفا داده بود

رییس‌جمهور با اشاره به اینکه رییس‌ سابق بانک مرکزی زحمات زیادی کشیده بود گفت: ایشان در طول اين مدت 6 بار و شايد بيشتر،‌ چند بار بصورت حضوري و چند بار بصورت مكتوب استعفا داده بودند كه بالاخره پذيرفتیم. لینک|دیروز

مسابقات ورزشی زنان
 مسابقات ورزشی زنان
ایران نخستین کشوری است که ورزشکارانی با پوشش اسلامی به مسابقات بین‌المللی چون فوتبال، تیراندازی، اسب‌دوانی، تکواندو و کاراته معرفی کرده است.

مردمک

از اسفند 1357و درست یک ماه پس از پیروزی انقلاب که حجاب اسلامی برای زنان مسلمان و غیر مسلمان در ایران اجباری اعلام شد، تاکنون بحث‌های بسیاری در این زمینه میان موافقان و مخالفان صورت گرفته است.

یکی از این بحث‌ها، پوشش زنان ورزشکار ایرانی، به‌ویژه در مسابقات بین‌المللی بوده است.

شبکه تلویزیونی الجزیره قطر در یکی از مجموعه برنامه‌های مستند خود درباره زنان ایران به نقل از یک مسئول ورزشی گفت که در ایران ‪۵۵‬ هیات ورزشی برای مردان و ‪ ۴۴‬هیات برای زنان وجود دارد.

او اعلام کرد که هیچ ممنوعیت یا خط قرمزی برای ورزش زنان وجود ندارد، ولی مشارکت آنان در رقابت‌های بین‌المللی محدود به مسابقاتی است که می‌توان در آنها از حجاب اسلامی استفاده کرد. ‪چهار یا ‪ پنج ورزش وجود دارد که زنان ایران در رقابت‌های بین‌المللی آنها شرکت نمی‌کنند.»

ایران نخستین کشوری است که ورزشکارانی با پوشش اسلامی به مسابقات بین‌المللی معرفی کرده است. حضور زنان محجبه ایرانی در مسابقاتی چون فوتبال، تیراندازی، اسب‌دوانی، تکواندو و کاراته سبب شد که مدل لباس آنها الگویی برای سایر زنان مسلمان در کشورهایی چون لبنان و پاکستان شود.

همچنان‌که مسئولان سازمان بدنی کشور نیز بر فعالیت‌های ورزشی زنان براساس موازین اسلامی و ارائه الگوی شایسته از فرهنگ «زن ورزشکار مسلمان» در راستای سیاست‌های فرهنگی ورزش کشور تاکید داشته‌اند.

معصومه تهرانچی، معاون طرح و ارزیابی سازمان تربیت بدنی در این باره می‌گوید: «در حال حاضر یک زن به عنوان رئیس فدراسیون ورزشی و 45 زن به عنوان نایب رئیس فدراسیون در سازمان تربیت بدنی کشور مشغول به فعالیت‌اند.

به گزارش فارس، هم اکنون 20 کرسی ورزشی در سطح آسیا و جهان و 35 کرسی مدیریتی در استان‌های سراسر کشور از طریق زنان ورزشکار کسب شده است.

گزارش مرتبط: زنان سوارکار ایرانی به مسابقات بین‌المللی راه پیدا کردند

همچنین تاکنون «سارا خوش‌جمال‌فکری» نخستین بانوی ایرانی است که توانسته است برای شرکت در مسابقات تکواندو در المپیک چین با وجود پوشش اسلامی سهمیه کسب کند.

به گزارش ایرنا، امسال زنان ورزشکار کشور با کسب دو مدال در رشته تکواندو دربازی‌های آسیایی دوحه، مدال‌آوری شطرنج‌بازان دربازی‌های آسیایی دوحه وبازی‌های آسیایی داخل سالن ماکائو، نایب قهرمانی تیم فوتبال زنان در رقابت‌های غرب آسیا و راهیابی آن به مرحله دوم جام ملت‌های آسیا که در یک سال گذشته صورت گرفته ‌و دستیابی به چندین مدال رنگارنگ از مسابقات آسیایی و بین‌المللی در رشته‌های مختلف و همچنین صعود زنان ایرانی به قله ‌اورست از مهم‌ترین رویدادهای ورزش زنان بوده است.